Ledenmenu

Inloggen

Ledenblad

Afgelopen evenementen 2016

AFGELOPEN EVENEMENTEN VAN 2016

10 januari Nieuwjaarsreceptie bij Ton Visser in Maasdijk (Westland)

10 April Brabantrit met bezoek aan Classic Park in Boxtel

 

11 + 12 juni Jaarevenement Rijper Eilanden

 

2+3 Juli weekend, Concours d'Elegance Paleis het Loo Apeldoorn
De CCN werd door Johan van Meeuwen en Cadillac Nederland uitgenodigd om hieraan mee te doen. Het was de bedoeling dat hier de nieuwe Cadillacs CT6 en XT5 zouden worden gepresenteerd maar Cadillac besloot om dit niet te doen omdat de Europese introductie een paar dagen later in Berlijn zou plaats vinden. Klik hier voor een Duitse impressie van de CT6 De nieuwe Camaro stond er wel en ook een CTS-V. Er stonden 15 Cadillacs van leden van de CCN, een stuk of 10 van Oldtimer Wereld uit Amersfoort en Cadillac had 6 nieuwe Cadillacs neergezet en 2 nieuwe Camaro's en ook 2 Corvettes. Klik hier voor de foto gallerij van Oldtimer Wereld.
Wegens het slechte weer bleef de 1938 Cadillac Convertible waarin Prinses Wilhelmina lang heeft rond gereden in de stal staan en werd niet opgesteld bij de Cadillacs.
Daan Markusse kreeg de speciaal voor Cadillacs beschikbaar gestelde prijs in de categorie tot 1975 voor zijn schitterend gerestaureerde Eldorado hardtop uit 1972 waar hij ruim 15 jaar mee bezig is geweest. In het tijdschrift Auto Motor Klassiek staat een reportage van zijn Eldorado.
Er werden 8 kamers geboekt bij hotel de Smittenberg in Beekbergen voor deelnemers die hun Cadillac op het Loo hadden tentoon gesteld.
De deelnemers en ook de leden van de CCN die langs kwamen vonden het erg gezellig en volgend jaar wil de CCN weer graag meedoen aan Het Concours d'Elegance.

 

Zaterdag 23 juli 2016  De Limburgrit + drive-in film

Zeer geslaagde dag met bezoek aan het Mijn Museum in Heerlen georganiseerd door Jos en Jan Heemels.

In kasteel Daelenbroeck, Kasteellaan 2 te Herkenbosch kregen de deelnemers koffie en vlaai. Er kwamen 19 Cadillacs en 1 Rolls Royce die de plaats in nam van een 1966 Fleetwood die helaas niet wilde starten. In totaal kwamen er 22 leden en incl. aanhang waren er 46 deelnemers. Dit was de grootste opkomst van het jaar.
Het bezoek aan het Mijnmuseum was interessant. Het gebouw boven de vroegere liftschacht is nu museum geworden.
De meeste deelnemers bleven eten in St. Ludwig te Vlodrop-Station en daarvan gingen de meeste naar het Retail Park in Roermond voor een USA Treffen en later naar de Starlight Open Air Cinema in Horn om de film ‘Great Balls Of Fire’ te bekijken.

 

 

29 Augustus Moerdijks Oldtimer Festival
Cor van Nispen en Maurice Hamelink nodigde ons uit om Cadillac in een aparte hal te plaatsen. In de hal stonden een stuk of 23 Cadillacs en buiten stonden er een stuk of 15. Het Moerdijks Oldtimer Festival is uitgegroeid tot het meest complete oldtimer festival van Nederland met brommers, Motoren, Tractoren, Stoommachines, Auto's en vrachtwagen. Er vlogen zelfs oude vliegtuigen over en in de haven lagen oude schepen.

http://www.allamericandays.nl/

 

De CCN deed mee aan de All American Days op Rosmalen op 8 en 9 oktober. Binnen stonden 8 Cadillacs van leden.
Klik hier voor de video impressie van 2015.

 

Edit this entry.